Till Butiken

Till Butiken

Vi har ett brett sortiment av fröer, mineraler och vattenfilter. https://vividus-butik.se/vattenfilter/kranrenar

Om oss – vi som arbetar

En verksamhet som denna är mycket mer komplicerad än man kan tro. Därför är verksamheten bara möjlig att driva med kunniga och intresserade medarbetare. Vi som jobbar med denna butik är också engagerade i föreningen Vividus, www.vividus.se. Eller på facebook: https://www.facebook.com/Vividus.se/.

Vi finns endast som e-butik men har utlämningsställen f.n. i Höllviken, Malmö och Helsingborg. Denna butik ”växte” fram efter en idé av Saritha som har mångårig erfarenhet av inomhusodling. Syftet med butiken är att sälja högkvalitativa produkter och tjäna pengar som vi donerar till utsatta barn i tredje världen.

André svarar delvis i telefon och tar svåra frågor, allehanda kringjobb och planering m.m. Saritha, är den som kan hoppa in på alla slags uppgifter, men hennes huvuduppgift är att beställa frön och expediera order. Epost: liisa@vividus.se. Sarita hanterar större fröuppvägningar och gronings-analyser. Liisa har ansvar för vårt ekonomisystem samt står för allt vad gäller tekniska bitar på internet. Hon har aldrig sett ett frö (förutom vallmofrö på frallor) i hela sitt liv, men brinner ändå för vad hon gör. 
Dessutom tre/fyra studenter som sorterar fröer.

Din fröbutik på nätet!
Din fröbutik på nätet!